2017. április 24. Hétfő, 14:24:43
Óra 
Üdvözlünk.
Név
Jelszó


Regisztráció  Új jelszó

0
roberto
0
capedCet
0
bkrisztian13
0
fules1
0
19910205
Bejelentkeztek 23
Lélekszám az oldalon 11349
 
Most frissitettek
 
Ip
IP
 
Jelentések

Szabályzat nagyon rövid:
-Légy ember,és emberséges.
-18 év felett használhatod az oldalt.
-Ne légy rasszista,vagy politikus...stb
-Beleegyezel abba,hogy az oldaltól levelet kapol(e-mail,pm)
-Nem reklámozol.
-Leegyszerűsítve:Normális maradsz,és linkelsz.............

Letöltöttél egy filmet de nem tudod mit jelentenek a CAM/TS/TC/SCR kifejezések?

CAM -

A cam egy olyan filmnek a ripje, amit moziból vesznek fel, általában digitális videokamerával. Néha használnak hozzá kamera állványt is, de legtöbb esetben erre nincs lehetõség, és kézben tartva rögzítenek egy filmet. Ha az utóbbi módon történik, akkor elõfordulhatnak az alábbi dolgok:
 • A film alatt nem mindig ülnek nyugton, ezért a kamera rázkódhat, és ezzel együtt a felvett kép is.
 • A hangot a kamera mikrofonja veszi fel, és ezért hallható elég sok esetben a nézõk reakciója. (pl.: vigjátéknál a nevetés)
 • Nem biztos, hogy megfelelõ szögben (nem pont szemben) ülnek a vászonnak.
 • Ezen tényezõk miatt a film minõsége gyakran silány, de ha szerencsénk van, akkor szinte vagy teljesen üres teremben veszik fel, és a hang minõsége is viszonylagó jó lehet.  .Hun ->Magyar hang


  .Eng ->Angol hang


  .Hunsub->Magyar feliratos


  .Engsub->Angol feliratos


  TELESYNC (TS) -

  A Telesyncre ugyan azok a tulajdonságok vonatkoznak mint a CAM-ra kívéve azt, hogy valamilyen külsõ hangforrsát használ (valószínûleg halláskárosult számára elhelyezett audio bemenet). Egy közvetlen audióforrás nem biztosít egy jó minõségü audióforrást, mert elég sok háttérzaj beszûrõdhet. A telesyncet gyakran üres teremben, vagy a vetítõfülkébõl veszik fel profi kamerával, mely jobb képminõséget eredményez. Mielõtt letöltenéd, ellenõrizd a minõséget. A Telesync nagy része rosszul értelmezett CAM minõség.


  TELECINE (TC) -

  Egy Telecine gép digitálisan másolja a filmet a tekercsekbõl. A hang és kép minõsége nagy jó, de a felvevõ berendezés és a költség miatt, ezek a TC-k nagyon ritkák. Általában a film képméretaránya helyes lesz, bár 4:3-as telecinesek is léteztek. Egy nagy példa a nemrég kiadott JURASSIC PARK 3 TC. A TC-t ne keverjük össze a TimeCode-dal, amely egy filmen látható számláló.


  SCREENER (SCR) -

  Egy pre-VHS szalag, amit promóciós célokból küldtek kölcsönzõbe, és más külömbözõ helyekre. A screenert egy VHS szalagon adják ki, és általában 4:3 (teljes képernyõ) oldalarányú. A legnagyobb arány a "ticker" (egy olyan üzenet, ami a képernyõ alján futva, informál minket a másolás védelmi telefonszámról). Valamint, ha a szalag tartalmaz sorozatszámot, vagy bármely egyéb jelet, amik a szalag forrásához tudnak elvezetni, ezt egy fekete jellel kitakarják az adott rész felett. Ez néha csak egy pár másodperc, de elõfordulhat, hogy az egész film folyamán látható lesz a képernyõn, ami olykor-olykor elég nagy tud lenni. Az eszközöktõl függetlenül a film minõsége lehet kiváló, ha eredeti példányból van, de elég silány is lehet ha egy régi VHS felvevõvel egy másolt szalagról, gyenge digitalizáló berendezéssel készítették. A legtöbb sreenert VCD-n terjesztik el, de elõfordulhat SVCD-s próbálkozás is, ami általában jobbnak tünik.


  DVD-SCREENER (DVDscr) -

  Jellemzõi ugyan azok mint a screeneré, csak DVD-rõl szedik le. Álatlában letterbox, de az eredeti DVD extrái nélkül. A "ticker" legtöbbször nem a fekete csíkon van, és ez nagy mértékben zavarja a filmnézést. Ha a screener készítõje elég ügyes, akkor a film nagyon jó minõségü. Általában SVCD-n vagy DivX/XviD-ben terjesztik.


  DVDRip -

  A végleges, forgalomba került DVD másolata. Ha van rá lehetõség azelõtt kiadják, mielõtt hivatalosan a boltokba kerüle (Pl.: Star Wars 2. epizód). Kiváló mínõségünek kellene lennie. A DVDripeket SVCD-n vagy DivX/XviD-en terjesztik.


  VHSRip -

  Boltban kapható VHS-rõl másolják, általában korcsolya/sport videók és XXX filmek.


  TVRip -

  TV epizód, mely bármely Tv hálózatból származhat (legjobbak a kábel/digitális eszközökkel készítettek) vagy "PRE-AIR" mûholdokból, amelyeknek néhány nappal korábban körbe küldik a programjait(néha sipolás, sercegés hallható). Néhány program, mint például "WWF Raw Is War", extra részeket tartalmaznak, pl.: fényképezõgép/kommentár-tesztek. A PDTV-t digitális, PCI tv-kártyával szedik le, általában ezzel tudják elérni a legjobb eredményt, és a terjesztõk hajlamosak ezeket SVCD-n kiadni. A TV-scene a VCD/SVCD/DivX/Xvid ripeket mind támogatja.


  WORKPRINT (WP) -

  Egy workprint annak a filmnek egy másolata, ami nem volt kész. Hányozhat belõle a zene, vagy egyes jelentek. Minõsége az egészen kiválótól, a silányig terjedhet. A WP-k nagyon külömbözhetnek a végsõ verziótól (pl.: A Men In Blackben nincsenek benne az ûrlények, a helyüket színészek töltik be) és valamelyik pedig extra jeleneteket tartalmazhat (Jay és néma Bob)


  DivX Re-Enc -

  Egy DivX re-enc egy olyan film, ami az eredeti VCD forrásából volt újrakódolva egy kicsi méretû DivXbe. Általában a megnevezésük ilyen: Film.Neve.Csapat(1of2) stb. Leggyakoribb csapatok a SMR és TND. Ezeket nem igazán éri meg letölteni, hacsak annyira bizonytalan vagy egy filmben, hogy elég belõle egy 200 MB-s másolat. Általában érdemes elkerülni.


  Watermarks -

  Sok film Asian Silverekbõl/PDVDbõl származik (lásd lejjebb) és ezeket megjelölik a felelõs emberek (pl.: készítõk), legtöbbször egy kezdõbetûvel vagy egy kicsi logóval, általában a képernyõ valamelyik sarkában. Leghíresebb a "Z" vagy "A" és Globe vízjelek.


  Asian Silvers / PDVD -

  Ezeket a filmeket ázsia kalózok adják el, és általában néhány csapat sajátjaként tünteti fel. A silverek nagyon olcsók, hozzáférni is elég könnyü, és ezért könnyü eladni õket. Ez az oka annak, hogy nagyon sok van belõle, fõleg kisebb csapatok neveivel feltüntetve, akik nem igazán lesznek hosszabb életüek pár releasénél. A PDVD ugyan ez, csak DVD-n kiadva. Több, cserélhetõ felirata van, és általában jobb minõségü mint a silver. Ugyan úgy rippelik mint egy normál DVD-t, de általában VCD-ben adják ki.


  Scene jelölések...

  PROPER -

  A szabályok szerint bárki, aki kiadja a filmbõl az elsõ Telesyncet az nyeri a versenyt. Ám, ha az elsõ release minõsége elég silány, és egy másik csapatnak ugyanabból a filmbõl van egy Telesyncje, (vagy ugyanaz a forrás, magasabb minõségben) akkor a könyvtár nevébe belekerül a "PROPER" jelzés, hogy elkerüljék a becsapást. A "PROPER" a legszubjektívebb jelölés a scene-n, és sok ember általában vitatni fogja, hogy a PROPER jobb az eredeti releasenél. Sok csapat csak kétségbeesésbõl bocsátja ki a "PROPERS"-t nehogy elveszítse a versenyt. Ha találkozol egy "Proper"-el, akkor kötelezõ benne lennie az NFO-ban, hogy a könyvtár név miért tartalmazza ezt a jelzést.


  LIMITED -

  Egy limitált (korlátozott) film azt jelenti, hogy a moziban történõ vetítése korlátozott volt. Általában 250 mozi a limit. Legtöbbször kisebb filmeket (mûvész filmeket) hoznak forgalomba limitáltan.


  INTERNAL -

  Több ok miatt lehet, hogy egy release-t Internal-ként adnak ki. A klasszikus DVD csapatok sok Internal release-t csinálnak, hogy ne legyen belõle "dupe". Valamint a gyengébb minõsségü moziripekbõl is Internal lesz azért, hogy ne essen csorba a csapat hírnevén, vagy a már kiadott mennyiségü release-k száma miatt. Egy internal release elérhetõ a csapat sitejain, de ezeket nem tudják átvinni más siteoknak a site operátorok engedélye nélkül. De még néhány internal, ezek ellenére is kiszivárog a az IRC-re vagy a Newsgroupokba, ez általában a film népszerûségétõl függ. Korábban mondták az emberek, hogy a Centropy internal lett. Ez annyit jelent, hogy a csapat release-ait csak az operátorok és a site tagjai számára teszi elérhetõvé. Ez az eredeti definícióhoz képest egy másik jelentés.


  STV -

  Egybõl videóra (Straight To Video). Mozikban sosem vetítették, és ezért sok helyen nem engedélyezett.


  ASPECT RATIO TAGS (Oldalarány jelzések) -

  A *WS* szélesvásznú (widescreen; helyesebben: letterbox) és az *FS* teljes képernyõs (Fullscreen).


  REPACK -

  Ha egy csapat hibás releasét add ki, akkor ki fognak adni egy Repack-et is, amelyben ki vannak javítva a hibák.


  NUKED -

  Egy filmet többféle ok miatt lehet nuke-olni. Egyes site-ok lehet azért, mert megszegték a szabályaikat (pl. Telesyncet tilos), de ha filmmel valami rendkívüli hiba van, (pl. nincs zene 20 percig, a 2. CD más filmhez tartozik, stb), akkor globális nuke történik, és az adott filmet a site-ok között cserélgetõ emberek elveszítik a kreditjeiket. A nuke-olt filmek még mindig felkerülhetnek, a p2p vagy az usenet helyekre, de nagyon ajánlott, hogy nézd meg a film nukolásának eredeti okát. Ha egy csapat észrevesz egy hibát valamelyik releaséjüknél, akkor õk is kérhetnek nuke-ot.


  NUKE Okai...

  Ez egy rövid lista arról, hogy miért van egy film nukenak minõsítve (általában DVDRip)

  BAD A/R = rossz oldalarány (bad aspect ratio), az emberek túl kövérnek/vékonynak tünnek.
  BAD IVTC = (bad inverse telecine), framerate-k konvertálás során hiba volt.
  INTERLACED = mozgás során fekete csíkok lépnek fel, mert hibás a félképsorrend ("field order").


  DUPE -

  A dupe jelentése egész egyszerüen ez: ha már valami létezik, és nincs rá megelelő ok, hogy mégegyszer létezzen.


  Segítség a letöltött fájlformátumokról, és kezelésükrõl

  Néhány program ami kell: Total commander-Fájlkezelő program U-torrent -kliensprogram ez kelhet a link megnyitásakor ,ezzel kell megnyitni. VLC player -Lejátszóprogram szinte minden formátumot támogat Néhány dolog azokról a file-okról, amiket le tudtok szedni az internetrõl, és néhány tipp, hogy ezeket a file-okat hogyan használjátok a nekik szánt célra. Ha nem vagy benne biztos, hogy egy file micsoda vagy hogyan nyisd meg, akkor lehet, hogy a válasz amit kerestél itt található. Ha itt nincs meg a keresett dolog, akkor keresd fel a Fórumot. Minden további félrebeszélés helyett, kezdjük!

  Becsomagolt file-ok

  .rar .zip .ace .r01 .001

  Ezek a kiterjesztések eléggé elterjedtek és azt jelentik, hogy a file(-ok) egy nagyobb tömörített "forrássá" vannak összerakva. Ez csak is azért van, hogy a file-ok könnyebben kezelhetõek és könnyebben letölthetõek legyenek.

  Ha a fent említett típusok közül bármelyiket meg akarod nyitni, akkor csak a WinRAR (célszerû a legújabb verziójút letölteni) vagy a PowerArchiver nevû program van szükséged.

  Ha ezek a programok valamiért nem mûködnek és egy .zip kiterjesztéssel van dolgod, akkor megpróbálhatod a WinZip-et.

  Ha az elsõ két említett program nem mûködik, és .ace vagy .001 kiterjesztés van, akkor a Winace programot kell letölteni.


  .cbr .cbz

  Ezek a kiterjesztések általában képregények tömörített formában. Igazából a .cbr kiterjesztés megegyezik .rar-al, a .cbz pedig a .zip-el. Ám a WinRAR-al/WinZip-el való megnyitáskor az oldalak elcsúszhatnak. Hogy ez ne történhessen meg, és az oldalak normálisan jelenjenek meg, célszerû a CDisplay nevû programot használni.


  Multimédia fájlok

  .avi .mpg. .mpeg .divx .xvid .wmv

  Ezek a fájlok általában filmek és sorozatok, esetleg a média egyéb típusai. Megtekintésükhöz bármilyen ismeretlen lejátszó megfelelõ, de inkább. Zoomplayer, BSPlayer, VLC media player vagy Windows Media Player ajánlott. Ezen felül, meg kell gyõzõdnöd arról is, hogy megfelelõ codec-et használsz ezen egyéni fájlok lejátszásához. A Codec-ek néha elég ravaszok, és ahhoz, hogy megtaláld a neked megfelelõt, be kell szerezned a GSpot nevû programot. Segít neked megtalálni a tökéletes codec-et. Ezután csak utána kell nézned a neten, legtöbbjük eléggé híres, ezért könnyen megtalálhatod és letöltheted õket.

  ffdshow (Ajánlott! (ezen formátumú fájlokat játsza le: XviD, DivX, 3ivX, mpeg-4))
  XviD codec
  DivX codec
  ac3filter (AC3 hangminõséghez, vagyis "5.1")
  Ogg media codec( .OGM fájlokhoz)

  Nem találod, amit keresel? Vess egy pillantást ezekre az oldalakra..

  DivX-Digest
  Digital-Digest
  Doom9
  DVD-R Help


  .mov

  Ezek a QuickTime fájlok. Tapasztalataim szerint, jobb, ha nem is nyitod meg ezeket a fájlokat, de ha mégis megtennéd, itt beszerezheted a programot. Azonban léteznek másféle módszerek is a program beszerzéséhez. Nézd meg: QuickTime Alternatívák.


  .ra .rm .ram

  Ezek a RealPlayer fájlok. A RealPlayer IMO egy igazi ördögi munka. Feltepítés során még normális programnak tûnik, azonban nem igazán szeretne eltûnni a gépedrõl. De ha te ennek ellenére szeretnéd beszerezni, kattints ide. Léteznek másféle módszerek is a program beszerzéséhez. Nézd meg: Real Alternatívák.


  vcd/svcd

  A telepítés sok ember számára gondot jelenthez, még nehezebb helyzetnek vagy, ha a DVD lejátszódon szereznéd beállítani. Ha vannak VCD kiterjesztésû fajlaid, egy kis segítség jól jöhet: www.dvdrhelp.com. Ezek a srácok értik a dolgukat, és segítenek neked bármiféle kérdésed is legyen ezzel kapcsolatban.


  .mp3 .mp2

  Általában zenei fájlok. Lejátszásukhoz WinAmp szükséges.


  .ogm .ogg

  "Ogg Vorbis" fájlok. Többet tudhatsz meg róluk, és le is töltheted õket itt. Ezek azonban zenei fájltípusok is lehetnek, és bármelyik médialejátszóval hasznáhatóak. Ahhoz, hogy vissza tudd játszani az "OGM" típusú fájlokat, töltsd le ezt. A legújabb WinAmp is megteszi.


  CD Képfájlok

  .bin and .cue

  Ezek a kiterjesztések sima CD képfájlok, amelyek eléggé elterjedtek mostanság. Megnyitásukra több lehetõséged is van. Ki tudod õket írni Nero-val vagy Alcohol 120%-al, de ez sok embernek nagyon sok problémát okoz. Ez a kis segítség a képfájl-kiírásra is alkalmas. Egy másik módja a képfájl kezelésnek a Daemon Tools-ba való betöltés, ami létrehoz egy virtuális cd-rom-ot, tehát végülis átveri a gépet, hogy az azt gondolja, hogy neked tényleg ott van egy másik cd olvasó a gépedben, és abba rakod bele az igazi cd-det rajta a képfájllal. Ez nagyon jó módszer, mivel itt nincs esélye a rossz cd írásnak (az Alcohol 120% is tartalmazza ezt a funkciót. Végül, ha még mindig nem tudtad megoldani, hogy megnyisd ezeket a fájlokat, akkor használd a CDMage nevû programot, hogy ki tudd tömöríteni a képfájl tartalmát és, hogy azok után ki tudd írni, vagy csak meg tudd nyitni a merevlemezedrõl. Még használhatod a VCDGear nevû programot, hogy kicsomagold az mpeg formátumú VCD/SVCD videofájlokat, csak úgy mint a bin/cue-nál.


  .iso

  Egy újabb képfájl, ami ugyanazon szabályokon alapszik, mint a *.bin és *.cue kiterjesztés, annyi különbséggel, hogy ki kell csomagolnod õket WinISO vagy ISOBuster segítségével. Egyes problémák megoldása abban rejlik, hogy a .cue/.bind fájlokat át kell konvertálni .iso-ba és ez segíthet sikeresen kiírni cd-re a képfájlt.


  .ccd .img .sub

  Ezek a fájlok mind összeállnak és így CloneCD formába kerülnek. A CloneCD olyan mint a többi cd-író program. Ha bármilyen problémád van ezekkel a kiterjesztésekkel, akkor nézd meg a .bin/.cue részt.


  Egyéb fájlok

  .txt .doc

  Ezek szövegfájlok. A .txt kiterjesztést notepaddal, vagy bármilyen szövegszerkesztõvel megnyithatod, a .doc-ot pedig a Microsoft Word-el.


  .nfo

  Ezek a fájlok tartalmazzák az általad letöltött adatokról az információt, ezek elolvasása nagymértékben ajánlott. Ezek tiszta szövegfájlok, általában ASCII kódolásban. Megnyithatod õket Notepaddal, Wordpaddal, DAMN NFO Viewer-el, vagy UltraEdit-el.


  .pdf

  Adobe Acrobat Reader-el nyithatóak meg..


  .jpg .gif .tga .psd

  Sima képfájlok. Ezek általában valamilyen képet tartalmaznak, és megnyithatóak Adobe Photoshop-al vagy bármilyen alapértelmezett képnézegetõ programmal.


  .sfv

  Ez a fájltípus segít megállapítani, hogy az általad letöltött, több darabból álló fájlok teljesen le lettek-e töltve. Ezeket a fájlokat megnyithatod/aktiválhatod az SFVChecker-el vagy például a hkSFV-el.


  .par

  Ez egy paritásfájl, és akkor használt, ha egy csoportból töltesz le. Ezek a fájlok ki tudják pótolni azokat az elveszett vagy sérült fájlokat, amik egy többcélú letöltésnél vesznek el/keletkeznek. Megnyitásukra alkalmas a QuickPar nevû program.
   
  Hozzászólások
  #1 | ThorekVate - 2014. november 11. 12:59:13
  Ezeket még az öcsém is tudja pedig az 10 éves Smile  Örülök,hogy jól tájékozott...by saslink
  #2 | Marton - 2016. január 02. 19:07:45
  Sziasztok! Letöltés előtt van lehetőség bele pillantani a filmbe?  Nincs-.by saslink
  #3 | misi81 - 2016. január 10. 10:44:02
  Hello,szeretnem megkerni aki feltette a"'MY LITTLE PONY,EQUESTRIA GIRLS-FRIENDSHIP GAMES"'meset,hogy ez a resz volt a 3-dik.Van meg 2 resz elotte.Az elso resz cime"'MY LITTLE PONY,EQUESTRIA GIRLS-A VARAZS KORONA.A masodik resz cime"'MY LITTELE PONY,EQUESTRIA GIRLS-A SZIRENEK BOSSZUJA'",ha megvan LEGYSZI tedd fel.ELORE IS KOSZONOMGrinGrin
  Kérések menübe pls-.by saslink
  #4 | diego - 2016. június 23. 19:45:50
  hali nincs beállítási lehetőség milyen formátum filmet keressen??
  #5 | wengdongdong - 2017. január 10. 04:03:01
  ray ban sunglasses
  tiffany jewellery
  louis vuitton outlet clearance
  fitflops
  toms outlet
  ray ban sunglasses
  michael kors outlet online
  giuseppe zanotti shoes
  cheap ray bans
  ralph lauren outlet
  michael kors outlet
  louis vuitton outlet stores
  nike blazer pas cher
  nike roshe run
  iphone case
  ghd hair straighteners
  fitflops sale clearance
  ugg outlet
  christian louboutin outlet
  michael kors handbags
  oakley sunglasses sale
  michael kors outlet clearance
  christian louboutin
  futbol baratas
  los angeles lakers
  cheap soccer jerseys
  coach factory outlet
  moncler outlet
  north face jackets
  hermes bags
  air max 90
  mcm backpack
  louis vuitton outlet clearance
  fitflops sale clearance
  giuseppe zanotti outlet
  snow boots for women
  louis vuitton
  dior sunglasses
  adidas outlet store
  ugg boots
  rolex watches
  nike store uk
  tiffany outlet
  michael kors handbags sale
  hollister shirts
  michael kors handbags
  mulberry outlet,mulberry handbags outlet
  nba jerseys wholesale
  nba jerseys
  louis vuitton
  michael kors outlet store
  louis vuitton uk
  cheap nba jerseys
  oakley sunglasses
  gucci bags
  new balance outlet
  prada outlet
  louis vuitton outlet
  pandora outlet
  louis vuitton handbags
  ralph lauren uk
  herve leger dresses
  oakley sunglasses
  tiffany and co
  louis vuitton outlet store
  hollister canada
  michael kors handbags
  air max uk
  mont blanc pens
  ralph lauren outlet
  true religion outlet
  mac cosmetics
  ray-ban sunglasses
  pandora jewelry
  oakley sunglasses
  ferragamo shoes
  coach outlet online
  true religion jeans sale
  gucci outlet online
  coach handbags
  michael kors outlet
  uggs
  gucci borse
  louis vuitton
  rolex watches
  snow boots
  puma outlet
  adidas wings shoes
  toms shoes
  cheap nfl jerseys
  rolex watches
  true religion jeans
  polo ralph lauren
  burberry outlet
  louis vuitton
  toms shoes
  tory burch outlet
  ray ban sunglasses
  michael kors outlet
  coach outlet online coach factory outlet
  louis vuitton outlet
  kobe 9
  canada goose
  louis vuitton handbags
  ugg outlet
  coach outlet online coach factory outlet
  cheap snapbacks
  uggs outlet
  ralph lauren outlet
  michael kors outlet clearance
  ed hardy tshirts
  cheap ray ban sunglasses
  nike outlet store online
  michael kors
  tory burch outlet online store
  kobe shoes
  ugg boots uk
  montblanc pens
  michael kors outlet
  michael kors uk
  cartier watches for sale
  michael kors outlet clearance
  coach outlet online
  ralph lauren outlet
  lebron james shoes
  tiffany and co
  true religion outlet
  michael kors
  michael kors handbags
  juicy couture outlet
  ugg outlet
  burberry outlet store
  longchamp handbags
  nike air force 1
  ralph lauren polo
  coach factory outlet
  louis vuitton
  yeezy boost
  cartier watches
  cartier watches for women
  polo ralph lauren outlet
  ugg uk
  longchamp bag
  lululemon outlet online
  the north face outlet
  air max 90
  mulberry handbags sale
  beats by dre
  air force 1 shoes
  ugg boots
  omega watches
  moncler coats
  louis vuitton outlet
  tiffany jewellery
  air max 90
  coach outlet
  michael kors outlet
  cheap nfl jerseys
  oakley sunglasses wholesale
  coach outlet
  ferragamo outlet
  ysl outlet
  true religion jeans outlet
  uggs outlet
  ray bans
  ralph lauren uk
  michael kors factory outlet
  nike roshe run
  fitflops
  louis vuitton outlet
  ugg boots
  christian louboutin outlet
  coach handbags outlet
  swarovski jewellery
  michael kors
  yeezy boost 350
  ugg boots
  louis vuitton outlet
  kobe bryants shoes
  the north face jackets
  vans outlet
  michael kors outlet online
  nike air huarache
  polo ralph lauren
  christian louboutin outlet
  michael kors handbags
  mizuno running shoes
  oakley sunglasses
  cartier watches for sale
  coach factory outlet online
  oakley sunglasses
  cheap replica watches
  coach outlet store
  mizuno shoes
  ferragamo shoes
  coach outlet store online
  jordan shoes
  lululemon pants
  michael kors outlet
  converse shoes
  tory burch outlet online
  moncler outlet online
  cheap oakley sunglasses
  north face jackets
  kd shoes
  mulberry handbags
  christian louboutin outlet
  michael kors outlet
  soccer jerseys
  juicy couture tracksuit
  tiffany jewellery
  beats by dre
  louis vuitton
  ralph lauren
  oakley sunglasses
  ralph lauren pas cher
  michael kors handbags
  fitflops
  coach outlet online
  michael kors bags
  coach outlet online
  ugg outlet uk
  coach outlet
  ugg canada
  louis vuitton handbags
  lululemon outlet
  michael kors uk
  nike outlet online
  the north face jackets
  canada goose outlet
  tiffany and co
  cheap jerseys wholesale
  thomas sabo charms
  michael kors outlet
  hermes belt
  michael kors outlet
  gucci site ufficiale
  louis vuitton outlet
  lacoste shirts
  michael kors outlet
  toms outlet
  true religion outlet
  swarovski outlet
  nike roshe run
  tiffany outlet
  toms outlet
  borse gucci
  oakley sunglasses
  nike air max
  christian louboutin outlet
  adidas nmd runner
  michael kors outlet
  cheap jordans
  ray ban sunglasses
  louis vuitton outlet stores
  supra shoes
  ray-ban sunglasses
  cheap uggs
  louis vuitton uk
  bottega veneta outlet
  gucci outlet online
  ed hardy clothing
  ray ban sunglasses wholesale
  nfl jersey wholesale
  true religion outlet
  cheap oakley sunglasses
  coach outlet
  adidas nmd
  louis vuitton outlet
  true religion uk
  true religion jeans
  longchamp
  michael kors handbags
  tory burch outlet
  nike roshe run shoes
  gucci handbags
  fitflops
  hermes outlet store
  uggs outlet
  rolex watches
  ray ban sunglasses
  louis vuitton
  mac cosmetics sale
  ugg boots
  michael kors outlet
  mlb jerseys
  coach outlet online
  cheap nhl jerseys
  moncler jackets
  ray ban wayfarer
  dior outlet
  mulberry handbags
  coach factory outlet
  louis vuitton handbags
  true religion canada
  instyler ionic styler
  hollister
  air max uk
  swarovski jewelry
  christian louboutin outlet
  polo ralph lauren
  coach outlet online
  timberland shoes
  coach outlet online
  hollister clothing
  coach outlet store online
  pandora outlet
  fitflops sale
  christian louboutin uk
  christian louboutin
  hollister clothing
  true religion jeans
  longchamp outlet
  coach outlet online
  canada goose jackets
  michael kors outlet
  longchamp bags
  ugg outlet
  kate spade handbags
  ugg boots outlet
  reebok shoes
  cartier outlet
  tods outlet
  nike air max 90
  hollister shirts
  coach outlet online coach factory outlet
  louis vuitton
  rolex watches for sale
  pandora jewelry
  toms shoes
  ugg outlet
  moncler outlet
  ralph lauren outlet
  north face jackets
  toms shoes
  toms outlet
  cheap ray ban sunglasses
  coach outlet
  mulberry handbags
  louis vuitton outlet
  nobis outlet
  moncler jackets
  michael kors handbags
  michael kors handbags
  coach outlet online
  burberry outlet
  tiffany and co
  tiffany and co
  beats headphones
  cheap oakley sunglasses
  nike huarache
  kate spade uk
  polo ralph lauren
  fitflops outlet
  basketball shoes,basketball sneakers,lebron james shoes,sports shoes,kobe bryant shoes,kobe sneakers,nike basketball shoes,running shoes,mens sport shoes,nike shoes
  adidas shoes
  links of london
  swarovski crystal
  louis vuitton outlet store
  ray ban sunglasses
  north face jackets
  tiffany jewelry
  nike roshe run shoes
  michael kors factory outlet
  michael kors handbags
  coach outlet
  ugg outlet
  cheap oakley sunglasses
  ralph lauren shirts
  beats headphones
  nike mercurial
  ferragamo shoes
  north face outlet
  cheap mlb jerseys
  fitflops sale clearance
  tory burch shoes
  michael kors handbags
  prada shoes
  longchamp handbags
  ray ban sunglasses
  mcm outlet
  rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
  christian louboutin
  moncler outlet
  nike trainers uk
  canada goose jackets
  pandora jewellery
  canada goose jackets
  polo outlet
  lululemon outlet
  christian louboutin shoes
  swarovski uk
  pandora charms sale clearance
  true religion outlet uk
  adidas nmd
  coach outlet
  louis vuitton outlet
  longchamp handbags
  louis vuitton outlet stores
  versace sunglasses on sale
  mulberry handbags
  jordan 4
  polo ralph lauren
  tods outlet online
  michael kors handbags
  fitflops uk
  uggs outlet
  pandora outlet
  ugg boots
  celine outlet online
  longchamp handbags
  louis vuitton outlet
  nhl jerseys
  cheap oakley sunglasses
  converse shoes sale
  ugg boots
  ugg uk
  hermes belt for sale
  ralph lauren
  louis vuitton outlet
  ray ban sunglasses uk
  ray ban sunglasses
  oakley sunglasses wholesale
  hollister sale
  michael kors outlet clearance
  michael kors handbags
  air max 90
  oakley sunglasses wholesale
  valentino shoes
  ugg boots
  ralph lauren polo
  burberry outlet
  tiffany jewellery
  pandora outlet
  longchamp outlet
  gucci outlet
  nike trainers
  cheap jordans
  ugg uk,ugg outlet,ugg boots outlet
  fitflops sale clearance
  coach outlet online
  instyler
  burberry canada
  michael kors handbags
  adidas wings
  oakley sunglasses
  football shirts
  coach outlet
  cazal sunglasses
  tory burch outlet stores
  air max 90
  ugg outlet
  michael kors outlet online
  omega outlet
  nike foamposite
  ray ban sunglasses
  cheap ray ban sunglasses
  chrome hearts outlet
  louis vuitton outlet online
  coach outlet online
  20170110caihuali
  #6 | wengdongdong - 2017. március 17. 14:27:15
  20170318 junda
  ray ban sunglasses
  oakley sunglasses
  oakley sunglasses sale
  coach outlet online
  adidas nmd runner
  coach outlet online
  ugg boots
  longchamp outlet
  ralph lauren uk
  louis vuitton outlet clearance
  michael kors handbags
  michael kors outlet clearance
  coach outlet
  oakley sunglasses
  coach outlet canada
  coach outlet store online
  hollister clothing
  fitflops sale clearance
  michael kors handbags
  coach outlet online
  christian louboutin outlet
  michael kors outlet
  adidas outlet store
  michael kors
  ray ban sunglasses
  ralph lauren outlet
  michael kors outlet clearance
  louis vuitton outlet clearance
  michael kors handbags
  louis vuitton outlet
  michael kors outlet clearance
  rolex watches
  louis vuitton outlet
  polo outlet stores
  tory burch outlet
  rolex watches,rolex watches,swiss watches,watches for men,watches for women,omega watches,replica watches,rolex watches for sale,rolex replica,rolex watch,cartier watches,rolex submariner,fake rolex,rolex replica watches,replica rolex
  oakley sunglasses
  ferragamo shoes
  oakley sunglasses sale
  michael kors handbags
  coach outlet
  michael kors handbags sale
  cheap nhl jerseys
  polo outlet
  true religion sale
  rolex watches
  christian louboutin sale
  thomas sabo
  kate spade outlet
  michael kors
  rolex watches for sale
  longchamp handbags
  hollister clothing
  michael kors handbags
  cheap oakley sunglasses
  fitflops sale clearance
  coach factory outlet
  mizuno running shoes
  kate spade handbags
  christian louboutin sale
  beats by dre
  michael kors outlet
  mcm outlet
  tory burch outlet
  hollister uk
  louis vuitton handbags
  ralph lauren polo
  ugg uk
  cheap nfl jerseys
  oakley sunglasses wholesale
  air max 90
  ralph lauren polo shirts
  fitflops sale clearance
  sac louis vuitton pas cher
  louis vuitton outlet stores
  coach outlet online
  louis vuitton
  gucci outlet online
  coach outlet clearance
  coach outlet clearance
  louis vuitton borse
  pandora charms sale clearance
  jordan shoes
  coach outlet
  nike free 5
  oakley sunglasses wholesale
  coach outlet
  cheap oakley sunglasses
  adidas uk
  true religion jeans
  michael kors handbags
  fitflops sale clearance
  mulberry handbags sale
  coach outlet online
  kobe shoes
  coach outlet
  swarovski crystal
  coach outlet online coach factory outlet
  christian louboutin
  lebron james shoes
  cheap oakley sunglasses
  air max 90
  coach factory outlet
  ralph lauren
  gucci outlet
  louis vuitton handbags
  louis vuitton
  prada handbags
  cheap nike shoes
  michael kors outlet
  ralph lauren uk
  tods outlet
  michael kors outlet clearance
  louis vuitton handbags
  coach outlet online
  ray ban sunglasses
  louis vuitton outlet
  links of london
  cheap ray ban sunglasses
  kobe 9
  polo outlet online
  ralph lauren polo
  mulberry bags
  ray ban sunglasses
  cheap ray ban sunglasses
  michael kors handbags
  coach outlet
  longchamp handbags
  ray ban sunglasses
  thomas sabo charms
  longchamp handbags
  coach factory outlet
  coach outlet online
  polo outlet store
  coach factory outlet
  coach outlet online
  cheap oakley sunglasses
  instyler ionic styler
  cheap nfl jerseys
  louis vuitton outlet
  true religion outlet
  louis vuitton outlet
  coach outlet
  ray ban sunglasses
  chrome hearts outlet
  burberry outlet
  cheap nba jerseys
  ralph lauren
  fitflops sale
  tory burch outlet online
  oakley sunglasses wholesale
  hermes belts
  louis vuitton outlet
  fitflops
  ray ban sunglasses uk
  hollister sale
  ugg boots
  cheap ray ban sunglasses
  michael kors wallets for women
  rolex watches
  michael kors outlet online
  converse shoes
  swarovski jewelry
  yeezy boost 350
  cartier watches
  hollister canada
  christian louboutin
  ralph lauren pas cher
  ray bans
  coach factory outlet
  louis vuitton
  michael kors factory outlet
  true religion jeans
  bottega veneta outlet
  jordan shoes
  ray ban sunglasses
  coach outlet store online
  cartier watches
  louis vuitton handbags
  cheap oakley sunglasses
  oakley sunglasses
  ferragamo outlet
  christian louboutin outlet
  coach outlet online
  hermes outlet
  michael kors outlet online
  michael kors outlet
  beats by dr dre
  louis vuitton outlet
  oakley sunglasses wholesale
  coach outlet
  oakley sunglasses
  louis vuitton
  kd shoes
  ray ban sunglasses uk
  louis vuitton handbags
  nike outlet store
  louis vuitton outlet online
  true religion jeans
  futbol baratas
  polo ralph lauren
  fitflops shoes
  cheap oakley sunglasses
  michael kors outlet clearance
  coach outlet clearance
  nike roshe run
  polo ralph lauren outlet
  coach outlet online
  mcm backpack
  cheap nfl jerseys
  louis vuitton outlet stores
  ralph lauren
  polo ralph lauren
  cartier watches for sale
  michael kors outlet
  ralph lauren
  polo outlet
  ray ban wayfarer
  cheap jordans
  louis vuitton outlet
  ferragamo outlet
  michael kors outlet online
  ray bans
  swarovski crystal
  true religion jeans
  adidas nmd
  michael kors
  pandora outlet
  salomon shoes
  coach factory outlet
  ralph lauren outlet stores
  air max 90
  cheap jordans free shipping
  air max uk
  true religion outlet
  oakley sunglasses wholesale
  michael kors outlet clearance
  michael kors outlet clearance
  louis vuitton
  nike outlet store
  tory burch outlet
  michael kors outlet
  beats by dr dre
  cheap jordans
  asics
  ralph lauren outlet
  michael kors outlet clearance
  polo ralph lauren
  louis vuitton online
  fitflops sale clearance
  puma outlet
  nike blazer pas cher
  christian louboutin online
  tory burch outlet online
  prada sunglasses
  coach outlet online
  nike air max uk
  nike air max
  louis vuitton
  hollister clothing
  oakley sunglasses wholesale
  polo outlet
  fitflops
  christian louboutin outlet
  coach outlet
  gucci outlet online
  cartier watches
  coach outlet store online
  coach outlet
  nike free run
  ysl outlet
  air jordan 4
  cheap nba jerseys
  cheap oakley sunglasses
  christian louboutin shoes
  michael kors wallets
  borse louis vuitton
  michael kors outlet
  polo ralph lauren
  louis vuitton outlet
  tory burch shoes
  swarovski outlet
  christian louboutin uk
  tory burch outlet
  ferragamo shoes
  longchamp handbag
  ray ban sunglasses
  michael kors outlet online
  nike free running
  mbt shoes
  nike store uk
  air max 90
  louis vuitton outlet
  louis vuitton outlet online
  omega watches
  oakley sunglasses wholesale
  louis vuitton handbags
  longchamp outlet
  oakley sunglasses
  michael kors handbags
  ralph lauren
  fitflops sale clearance
  coach outlet online coach factory outlet
  polo ralph lauren
  nike free run
  cazal sunglasses
  oakley sunglasses
  yeezy boost
  coach outlet
  swarovski crystal
  fitflops
  fitflops
  oakley sunglasses wholesale
  juicy couture outlet
  coach factory outlet
  christian louboutin shoes
  gucci outlet
  cheap oakley sunglasses
  montblanc pens
  tory burch outlet stores
  louis vuitton outlet
  cheap snapbacks
  cheap ray ban sunglasses
  cleveland cavaliers jerseys
  tory burch outlet
  cheap oakley sunglasses
  cheap ray ban sunglasses
  versace sunglasses
  polo outlet stores
  cheap oakley sunglasses
  true religion outlet
  oakley sunglasses wholesale
  gucci bags
  michael kors bags
  cheap oakley sunglasses
  michael kors outlet
  cheap jordans
  swarovski jewelry
  louis vuitton outlet store
  coach outlet online
  michael kors outlet clearance
  christian louboutin outlet
  michael kors outlet stores
  yeezy boost 350
  polo ralph lauren outlet
  oakley sunglasses wholesale
  burberry outlet
  coach handbags
  coach outlet online
  michael kors outlet
  cartier outlet
  michael kors handbags
  nike blazer pas cher
  ray ban sunglasses
  football shirts
  louis vuitton outlet
  swarovski crystal
  rolex outlet
  tory burch outlet online store
  polo ralph lauren
  tory burch outlet online
  ray-ban sunglasses
  nike outlet
  swarovski crystal
  michael kors outlet clearance
  gucci handbags
  cheap ray bans
  cheap oakley sunglasses
  coach factory outlet online
  mulberry bags
  pandora jewelry
  nike roshe one
  cheap ray bans
  valentino outlet
  ray ban sunglasses
  polo pas cher
  cheap mlb jerseys
  christian louboutin shoes
  pandora charms
  jerseys wholesale
  cheap jerseys wholesale
  christian louboutin
  pandora jewellery
  nike air max 2015
  christian louboutin shoes
  michael kors handbags
  oakley sunglasses
  true religion jeans
  michael kors
  kevin durant shoes
  mac cosmetics
  polo ralph lauren
  oakley sunglasses
  coach factory outlet
  gucci handbags
  coach outlet online coach factory outlet
  louis vuitton outlet
  polo ralph lauren outlet
  nike huarache
  louis vuitton
  replica watches
  lebron james shoes
  oakley sunglasses
  giuseppe zanotti outlet
  ray ban sunglasses wholesale
  cheap ray bans
  true religion jeans
  oakley sunglasses
  cheap ray ban sunglasses
  nike mercurial
  louis vuitton outlet stores
  michael kors handbags
  polo outlet
  mulberry handbags
  michael kors outlet clearance
  oakley sunglasses
  fitflops outlet
  louis vuitton
  oakley sunglasses
  polo ralph lauren
  hollister clothing
  fred perry polo shirts
  oakley sunglasses
  marc jacobs outlet
  herve leger outlet
  michael kors handbags
  coach outlet online
  cheap oakley sunglasses
  air max uk
  coach outlet
  coach outlet online
  gucci borse
  louis vuitton handbags
  rolex watches
  ralph lauren outlet
  gucci site ufficiale
  nike roshe run
  mulberry handbags
  ecco shoes
  nike air force 1
  michael kors handbags clearance
  louis vuitton
  louis vuitton outlet
  cheap ray ban sunglasses
  ray ban sunglasses
  soccer jerseys
  michael kors outlet
  michael kors handbags clearance
  burberry outlet
  ray ban sunglasses
  salomon outlet
  chrome hearts
  michael kors handbags
  michael kors outlet
  oakley sunglasses
  louis vuitton handbags
  polo ralph lauren
  borse gucci
  burberry canada
  polo ralph lauren
  nike trainers
  cheap oakley sunglasses
  cartier watches
  michael kors outlet
  ray bans
  coach factory outlet
  nba jerseys wholesale
  polo ralph lauren
  ugg outlet
  yeezy boost
  nike foamposite
  cheap ray ban sunglasses
  mulberry handbags
  ralph lauren outlet
  true religion uk
  ed hardy clothing
  coach outlet online
  michael kors handbags outlet
  adidas wings
  nba jerseys
  louis vuitton outlet
  ray-ban sunglasses
  louis vuitton outlet stores
  ray ban sunglasses
  polo outlet
  ray ban sunglasses
  adidas trainers
  los angeles lakers jerseys
  cartier watches for women
  cartier outlet
  michael kors canada
  chrome hearts
  nike roshe
  iphone case
  oakley sunglasses
  oakley sunglasses wholesale
  true religion jeans
  prada shoes
  louis vuitton
  ray ban sunglasses
  hollister
  rolex watches
  cleveland cavaliers jersey
  mulberry sale
  michael kors handbags
  louis vuitton outlet online
  beats headphones
  rolex watches
  dior sunglasses
  coach factory outlet
  louis vuitton
  vans shoes
  coach factory outlet
  ralph lauren uk
  oakley sunglasses wholesale
  ralph lauren polo
  kobe bryant shoes
  michael kors outlet clearance
  reebok outlet store
  michael kors factory outlet
  adidas nmd runner
  cheap mlb jerseys
  swarovski outlet
  oakley sunglasses wholesale
  cheap oakley sunglasses
  los angeles lakers
  nike free 5.0
  nike roshe run
  gucci outlet online
  ralph lauren polo
  ray ban sunglasses
  ugg uk
  hollister clothing
  louis vuitton uk
  oakley sunglasses
  burberry outlet
  nike huarache
  polo ralph lauren
  coach factory outlet
  christian louboutin outlet
  true religion jeans
  ferragamo shoes
  rolex uk
  louis vuitton outlet
  soccer jerseys
  mac cosmetics sale
  pandora jewelry
  ray ban sunglasses
  mulberry handbags
  fitflops
  louis vuitton outlet
  longchamp bag
  swarovski jewellery
  louis vuitton uk
  coach outlet
  coach factory outlet
  michael kors outlet online
  michael kors uk
  cheap oakley sunglasses
  coach outlet online coach factory outlet
  oakley sunglasses
  hermes belt
  louis vuitton pas cher
  coach outlet online coach factory outlet
  new balance shoes
  air max uk
  hermes bags
  cheap ray bans
  pandora jewelry
  ray ban sunglasses
  michael kors outlet online
  coach outlet online coach factory outlet
  louis vuitton outlet
  louis vuitton
  louis vuitton outlet
  air max 90
  chrome hearts outlet
  ray ban sunglasses outlet
  coach outlet online
  fitflops shoes
  ferragamo outlet
  cheap jordans for sale
  nfl jerseys wholesale
  replica watches
  oakley sunglasses
  supra shoes
  true religion jeans
  christian louboutin outlet
  hollister clothing
  rolex outlet
  louis vuitton
  rolex watches
  michael kors outlet online
  pandora outlet
  michael kors outlet
  coach outlet
  michael kors handbags outlet
  gucci outlet
  oakley sunglasses sale
  mulberry outlet
  michael kors outlet
  mulberry handbags
  coach outlet
  reebok trainers
  polo outlet
  gucci outlet
  swarovski crystal
  louis vuitton
  louis vuitton
  michael kors handbags outlet
  ralph lauren polo
  kate spade handbags
  true religion outlet
  michael kors factory outlet
  coach outlet
  swarovski outlet
  ralph lauren shirts
  michael kors outlet clearance
  michael kors
  coach outlet
  oakley sunglasses
  oakley sunglasses
  swarovski uk
  ray-ban sunglasses
  michael kors outlet store
  christian louboutin outlet
  pandora outlet
  kate spade
  hollister clothing
  ferragamo shoes
  basketball shoes
  christian louboutin
  prada outlet
  lacoste polo shirts
  hollister shirts
  oakley sunglasses sale
  louis vuitton outlet
  coach outlet online
  gucci outlet
  oakley sunglasses wholesale
  coach outlet store online
  michael kors outlet
  cheap ray ban sunglasses
  cheap jordans
  longchamp outlet
  lacoste pas cher
  fitflops sale clearance
  ecco outlet
  hermes birkin
  mont blanc pens
   
  Hozzászólás küldése
  Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.
   
  Értékelés
  Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

  Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

  Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 11% [3 szavazat]
  Nagyon jó Nagyon jó 61% [17 szavazat]
  Jó 14% [4 szavazat]
  Átlagos Átlagos 4% [1 szavazat]
  Gyenge Gyenge 11% [3 szavazat]
   
  Térkép
   
  Jogi nyilatkozat


  SasLink.Net Oldalról:

  A http://saslink.net oldal és szerverén nem található meg a tényleges tartalom,feltöltés,megosztás stb. szerzői jog és egyéb jog által védett adatokat, tartalmat nem tárol, csak más weboldalakon elhelyezett tartalomra mutató linkek láthatók(Mintha böngészve keresnél célzottan,képpel tartalommal.). Az oldalon előzetes moderáció nélkül bárki hozzászólhat,küldhet be linkeket,más oldalon elhelyezett tartalomért,dolgokért a jelen oldal tulaja, adminisztrátorai, moderátorai természetesen nem tudnak felelősséget vállalni a rajtuk elhelyezett anyagok jogszerűségét illetően. A személyiségi valamint szerzői és szomszédos jogokat sértő hozzászólásokat,linkeket megalapozott indokú kérés alapján eltávolítjuk jelen oldalról.
   
  Generálási idő: 0.23 másodperc
  717,508 egyedi látogató